Paksud vanaema pannkoogid

Retsept on kahele sööjale, lisandiks mesi või vahtrasiirup! Pannkookide maitse on soolakas ja sobib kokku ülimagusa lisandiga. Samas võib ju serveerida soolase suupistena erinevate lisanditega. Allikas Soome ajakirjandus.

2,5 dl keefirit, hapupiima või 10% hapukoort

1 muna

2,5 dl jahu

0,5 tl soola

3/4 tl soodat

1 sl sulavõid

selitatud võid (ghee) või õli praadimiseks

Segada ained paksuks taignaks.

Praadida mõõdukal kuumusel paksud lusikapannkoogid.

 

 

 

 

 

Share

4 Responses to “Paksud vanaema pannkoogid”

  • helja:

    Tegin neid pühapäeva hommikul oma piimaseene keefirist. Siiani on mul paksud pannkoogid seest tooreks jäänud ja sellepärast olen kogu aeg ülepannkooke teinud. Nüüd hakkan just neid tegema, sest need said väga head. Mõnusad pehmed ja üldsegi mitte rasvased. Me sõime neid valge ristiku meega, nii nagu vanasti vanaema juures.

  • Meu plano é pesquisar e mul e Paksud vanaema pannkoogid – Kui kokku saame. Acho boa escolha. Eu sou Dylan e Dinheiro Investimento Empresa vale muito!

  • Heidi:

    Õunaahjuplaadikook: kõik sama, aga kahekordne kogus ja jahudega teha 1dl riisijahu ja 3,5dlnisujahu. Mul oli rjaženka ja soodat pamin vähem, sest see vähem hapu. Õhukesed 5mm liistakad lõigata õunaviiludest ja laduda määritud ahjuplaadile. Suhkrut peale ja kaneeli. Siis valada taigen. Peale veel tsipa suhkrut ja kaneeli. Õunasort kõva ja hapu antonovka.

  • Heidi:

    Aa, suhkrut läks ka peotäis taignasse.

Leave a Reply

Ad